Bedrijfspagina van deze aanbieder

De Kookwinkel

De Kookwinkel

Meer informatie

De Kookwinkel is een gezellige en huiselijke kookzaak waar je terecht kunt voor alles wat met koken te maken heeft. De kookspullen die de Kookwinkel verkoopt worden getest in de keuken achter in de winkel. Specialiteit zijn de in eigen atelier vervaardigde kopshouten snijplanken!

Contactinformatie

De Kookwinkel

St. Janstraat 26

4811ZL Breda

Nederland

Telefoon: 0765210054

Openingstijden
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 19.00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:30
Zondag 1e zondag vd maand 13:00-17:00u
Fietsen > Bidonhouders
Le Creuset waterfles

Le Creuset waterfles

€  29,95

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Bekijk
Fietsen > Bidonhouders
Le Creuset waterfles

Le Creuset waterfles

€  29,95

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Bekijk
Fietsen > Bidonhouders
Le Creuset waterfles

Le Creuset waterfles

€  29,95

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Bekijk
Fietsen > Bidonhouders
Le Creuset waterfles

Le Creuset waterfles

€  29,95

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Bekijk

Meer
Bidonhouders

Italiaanse racefietsen

Italiaanse racefietsen voor dames en voor heren of juist een stoere mountainbike die overal tegen bestand is? Op OnlinePakhuis worden vele soorten Italiaanse racefietsen aangeboden. Naast de robuuste Italiaanse mountainbike worden op OnlinePakhuis ook de Italiaanse racefietsen aangeboden.

Italiaanse racefiets voor dames

Italiaanse racefiets voor dames die op OnlinePakhuis worden aangeboden zijn robuuste racefietsen. Deze fietsen bevatten de juiste prijs/kwaliteit verhouding. U krijgt een zeer goede kwaliteit geleverd voor een zeer acceptabele prijs. De Italiaanse racefietsen voor dames bevat een extra accessoire.  Een rekje aan de voorkant om bijvoorbeeld een mandje op te plaatsen.

Italiaanse racefiets voor heren

Italiaanse racefiets voor de heren zijn de lichtgewicht heren racefietsen voor lange afstanden. De kwaliteit van de heren racefietsen zijn uitermate goed , deze is gemaakt van lichtgewicht aluminium. De zitting van de Italiaanse racefietsen kunnen versteld worden om hem naar uw persoonlijke voorkeur aan te passen. Het voordeel is dat de heren met een rechte rug kunnen fietsen en dit is beter voor de gezondheid. De Italiaanse racefiets voor heren is dus een juiste keuze!

Italiaanse racefietsen voor de fitness fanaat

Italiaanse racefiets fitnessbike zijn te verkrijgen bij OnlinePakhuis. Deze fitnessbikes. Deze zijn speciaal ontwikkeld om rechtop te zitten, dit in tegenstelling tot de normale koersfiets. De Italiaanse racefietsen worden geheel gemonteerd geleverd zodat u direct van uw fiets gebruik kunt maken.

Italiaanse mountainbike

Italiaanse mountainbike is verkrijgbaar op OnlinePakhuis, deze zijn zeer scherp geprijsd. Pak uw voordeel met de Italiaanse racefietsen voor in onherbergzaam gebied. De Italiaanse mountainbike is een robuuste Italiaanse racefiets die tegen het meest ruwe terrein bestand is. De prijzen zijn allemaal inclusief verzendkosten.

Italiaanse racefietsen

Italiaanse racefietsen zijn van hoge kwaliteit gemaakt in Italië. De Italiaanse racefietsen zijn gemaakt voor de fanatieke sportliefhebbers die van snelheid en kwaliteit houdt. U kunt deze fietsen bestellen op OnlinePakhuis!

Italiaanse racefietsen koersfiets

Italiaanse racefietsen koersfiets zijn voor de echte snelheid. Deze Italiaanse racefietsen zijn voorzien van de juiste specificaties zodat u altijd net een streepje voorloopt op de rest. Italiaanse racefietsen worden gefabriceerd in Italië en volledig gemonteerd geleverd. Deze racefietsen  koersfiets is de ideale keuze. U kunt deze Italiaanse racefietsen bestellen bij OnlinePakhuis.

Natuurlijk kunt u bij OnlinePakhuis ook fietstassen bestellen. Deze zijn te verkrijgen in verschillende merken zoals Willex fietstassen, Basil fietstassen, Brooks fietstassen, Cameo, Cordo, de Poort fietstassen, Fastrider, Lief!, New Looxs, Niet Verkeerd en Urban design. De fietstassen zijn te verkrijgen in verschillende formaten, zeer grote fietstassen of kleine fietstassen, alles is mogelijk. Brooks fietstas, Fastrider fietstas, Cordo fietstas voor iedereen zit er een favoriet in het ruime assortiment!

Het assortiment aan fietsen is zeer groot bij OnlinePakhuis. Zo kunt u kiezen uit een damesfiets, herenfiets, koersfiets, mountainbike of verschillende racefietsen. De Italiaanse racefietsen zijn van alle gemakken voorzien en te verkrijgen bij OnlinePakhuis. Kijk snel op de website en kies uw Italiaanse racefiets.