Bedrijfspagina van deze aanbieder

De Kookwinkel

De Kookwinkel

Meer informatie

De Kookwinkel is een gezellige en huiselijke kookzaak waar je terecht kunt voor alles wat met koken te maken heeft. De kookspullen die de Kookwinkel verkoopt worden getest in de keuken achter in de winkel. Specialiteit zijn de in eigen atelier vervaardigde kopshouten snijplanken!

Contactinformatie

De Kookwinkel

St. Janstraat 26

4811ZL Breda

Nederland

Telefoon: 0765210054

Openingstijden
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 19.00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:30
Zondag 1e zondag vd maand 13:00-17:00u
Pannen > Kookpannen
Spring Finesse serie 5 delige kookpannenset

Spring Finesse serie 5 delige kookpannenset

€  429,00

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Bekijk
Pannen > Kookpannen
Küchenprofi Aspergepan

Küchenprofi Aspergepan

€  49,95

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Bekijk

Kookpan

Kookpan is bij OnlinePakhuis voordelig te verkrijgen. De kookpan is ook in verschillende kleuren te bestellen en van verschillende merken. De formaten van een kookpan verschillen natuurlijk ook! Zo zijn er kookpannen of beter gezegd een soeppan van 8 liter. De soeppan heeft een leuk tomaten decor en brengt hierdoor de nostalgie weer terug in de keuken! Tevens is de pan geschikt voor alle warmte bronnen! Deze soeppan is van het merk Cosy & Trandy. OnlinePakhuis heeft verder nog een kookpan van het merk Riess en Belux.


De kookpan van Riess is tevens een uitstekende braad of stoofpan. De kookpan heeft een inhoud van 2,5 liter. En met deze duurzame kookpan is het gezond om te koken! Zelfs voor mensen met een nikkelallergie! Het emaille is van zeer goede kwaliteit! Bij de fabricage wordt rekening gehouden met grondstoffen en zo is er dus gebruik gemaakt van mineralen zoals kwarts, klei en veldspar. Hierdoor is de pan volledig recyclebaar.


De hoge emaillen pannen van Riess heeft een inhoud van 6 liter en een chroomrand van bijv. lichtgroen. Deze kookpan fleurt niet alleen je keuken op, maar dragen ook bij aan een groene manier van koken. De groenste welteverstaan. Emaillen pannen zijn namelijk gemaakt door een soort glas bij 840 graden vast te smelten op een basis van ijzer. Het resultaat is een pan met een glad, niet poreus oppervlak dat geen stoffen afgeeft. Zo zullen er nooit stoffen uit de pan in het voedsel trekken, wat resulteert in zuiver voedsel met een pure smaak. Ook ideaal voor mensen met een nikkelallergie.
Deze hoge variant is ideaal voor bijvoorbeeld stamppot of soep, en staat prachtig in zowel de keuken als op tafel door zijn nostalgische uiterlijk en vrolijke kleuren. De pannen worden met de hand gemaakt en zijn dus nooit precies hetzelfde.

Een kwalitatief goede kookpan vindt u dus bij OnlinePakhuis gemakkelijk en snel! Wacht niet langer met bestellen want voor de meeste kookpannen geldt, op een werkdag voor 16:00 uur besteld is morgen al in huis! Dus bekijk snel bij OnlinePakhuis uw ideale kookpan!

 

Mini pannetjes

Bent u opzoek naar kleine pannetjes? Ook dat vindt u bij OnlinePakhuis! OnlinePakhuis heeft nu voordelig te verkrijgen mini pannetjes! Bekijk het hele assortiment pan nu bij OnlinePakhuis!