Bedrijfspagina van deze aanbieder

De Kookwinkel

De Kookwinkel

Meer informatie

De Kookwinkel is een gezellige en huiselijke kookzaak waar je terecht kunt voor alles wat met koken te maken heeft. De kookspullen die de Kookwinkel verkoopt worden getest in de keuken achter in de winkel. Specialiteit zijn de in eigen atelier vervaardigde kopshouten snijplanken!

Contactinformatie

De Kookwinkel

St. Janstraat 26

4811ZL Breda

Nederland

Telefoon: 0765210054

Openingstijden
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 19.00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:30
Zondag 1e zondag vd maand 13:00-17:00u
Messen & bestek > Besteksets
Originele  benen eierlepeltjes

Originele benen eierlepeltjes

€  4,95

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Bekijk

Het kiezen van de juiste bestekset hoeft geen opgave meer te zijn met de keuze aan besteksets op OnlinePakhuis. De besteksets op OnlinePakhuis zijn o.a. van het merk BK. Met een BK bestekset bent u verzekerd dat u jaren lang kan genieten van uw bestekset. Elke bestekset van BK bestaat uit een andere keuze van soorten bestek. Een bestekset met vismessen, bestekset bestaande uit 38 messen en vorken aangevuld met theelepels, soeplepels en dergelijke maar ook een bestekset met dessert bestek  zijn ook te vinden op OnlinePakhuis! U bent dus aan het juiste adres voor het vinden van de juiste bestekset voor u!

 

Alle besteksets van BK zijn vaatwasser bestendig. Een bestekset van BK zijn allen gemaakt van edelstaal. Edelstaal is een van de beste en duurzame materiaal dat gebruikt kan worden bij het vervaardigen van een bestekset. Tevens is het makkelijk om uw bestaande bestekset aan te vullen met een bestekset van BK. De keuze aan verschillende besteksets is zo uitgebreid dat u altijd de juiste keuze kan maken. Geen extra onnodig bestek dat u niet nodig heeft. U besteld makkelijk de juiste bestekset die bestaat uit alleen het bestek dat u nodig heeft.

 

De juiste bestekset nog niet gevonden of op zoek naar keukenmessen voor in de keuken? U bent bij OnlinePakhuis aan het juiste adres. Maar ook pannen, ovens, keukenmachines en fluitketels zijn te vinden. Bekijk dus snel even de categorie keuken & koken met keuze voor iedereen.