Bedrijfspagina van deze aanbieder

De Kookwinkel

De Kookwinkel

Meer informatie

De Kookwinkel is een gezellige en huiselijke kookzaak waar je terecht kunt voor alles wat met koken te maken heeft. De kookspullen die de Kookwinkel verkoopt worden getest in de keuken achter in de winkel. Specialiteit zijn de in eigen atelier vervaardigde kopshouten snijplanken!

Contactinformatie

De Kookwinkel

St. Janstraat 26

4811ZL Breda

Nederland

Telefoon: 0765210054

Openingstijden
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 19.00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:30
Zondag 1e zondag vd maand 13:00-17:00u
Fluitketels, thee & accessoires > Fluitketels
Le Creuset Tradition Fluitketel 2,1liter

Le Creuset Tradition Fluitketel 2,1liter

€  89,00

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Bekijk

Een fluitketel is een ideale manier om lekker je bakje thee in de morgen te maken. Het karakteristieke fluitje zodra het water klaar is maakt dat het maken van een bakje thee met een fluitketel weer leuk wordt. De fluitketels op OnlinePakhuis zijn verkrijgbaar in verschillende prijs categorieën. Van een eenvoudige  waterketel die uiteraard zijn werk goed doet, maar zonder poespas, of een mooi gevormde Creuset fluitketel die je terugbrengt in de tijd. Je vindt ze op OnlinePakhuis en u heeft de theeketel daarnaast ook nog eens snel in huis!

 

De vele mooie designs van de fluitketels op OnlinePakhuis geven een warm gevoel in de keuken. De fluitketel staat leuk op het aanrecht en nodigen uit om lekker tot rust te komen met een heerlijk bakje thee in je handen. Een fluitketel is ook ideaal in de koude winter maanden in de vroege ochtend. Heerlijk opwarmen met een kop thee en jezelf klaarmaken voor de dag.

 

Bij het kiezen van de juiste fluitketel is het wel belangrijk dat u let op het type warmtebron u in huis heeft. Zo zijn sommige fluitketels niet geschikt voor bijvoorbeeld inductie of als u uw fluitketel op de traditionele manier op een kachel wilt gebruiken. Let dus goed op dat u, voor u uw favoriete fluitketel kiest, bekijkt of deze op de te wensen warmtebron te gebruiken is

 

Naast fluitketels zijn er op OnlinePakhuis verschillende kookgerei te bestellen. Neem bijvoorbeeld naast een fluitketel mooie aardewerk mokken van New Store, deze mokken houden de warmte van uw kopje thee lang vast! Of als het koken van uw water voor thee te lang duurt met een fluitketel een elektrische waterkoker, ook deze zijn te krijgen op OnlinePakhuis!