Bedrijfspagina van deze aanbieder

De Kookwinkel

De Kookwinkel

Meer informatie

De Kookwinkel is een gezellige en huiselijke kookzaak waar je terecht kunt voor alles wat met koken te maken heeft. De kookspullen die de Kookwinkel verkoopt worden getest in de keuken achter in de winkel. Specialiteit zijn de in eigen atelier vervaardigde kopshouten snijplanken!

Contactinformatie

De Kookwinkel

St. Janstraat 26

4811ZL Breda

Nederland

Telefoon: 0765210054

Openingstijden
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 19.00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:30
Zondag 1e zondag vd maand 13:00-17:00u
Babyvoeding en accessoires > Slabbetjes
Buurman en Buurman  kinderschort

Buurman en Buurman kinderschort

€  19,95

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Bekijk

Meer
Slabbetjes

Babyvoeding en accessoires

Baby accessoires, veel verschillende accessoires voor een goede verzorging van uw baby. Zo is er bijvoorbeeld de speen of de andere babyflessen. Wanneer u borstvoeding geeft of binnenkort gaat geven kunt u ook gebruik maken van de borstkolven. Dit zijn erg handige baby accessoires wanneer u net een kindje heeft gekregen. De borstkolven van het merk Medela zijn van zeer goede kwaliteit en besparen u veel tijd en moeite. Deze baby accessoires zijn gericht op een goede verzorging van u baby om het u en uw kind gemakkelijk te maken. Het zijn goede baby accessoires die zijn ontwikkeld om klachten bij uw baby te voorkomen.

De Dr. Brown baby accessoires speen voorkomt dat uw kind last heeft van darmkrampjes of boertjes. De werking van de Dr. Brown baby accessoires speen is wetenschappelijk aangetoond. De speen voorkomt ook vocht in de oortjes en daardoor heeft uw kindje geen last van zere oortjes. De borstkolven voor borstvoeding zijn elektrisch, klein en compact en daarom kunt u deze gemakkelijk meenemen in uw tas.

Bekijk het assortiment op de website en bestel snel de handige baby accessoires. Deze baby accessoires zijn gemakkelijk in gebruik en goed te reinigen. Bekijk het assortiment voor baby voedingsaccessoires op de website en bestel snel en makkelijk uw baby accessoires.