Wat is een Secrid Cardprotector?

Secrid Cardprotector

Wat is een Secrid Cardprotector?

Secrid cardprotector, een compacte en veilige portemonnee die naast kaarten ook ruimte biedt voor papiergeld, bonnetjes en wat muntgeld. Maar wat is er nou anders dan de normale portemonnee?

Het is een aluminium hoesje waar je jouw pasjes heel makkelijk kan insteken maar ook weer De Cardprotector beschermt natuurlijk ook jouw pasjes tegen broosheid.Lederen portemonnees en portefeuilles onttrekken weekmakers aan kunststof pasjes waardoor de pasjes broos worden en aanzienlijk sneller scheuren of breken.In een normale portemonnee in de broekzak staan pasjes lange tijd onder spanning waardoor zij krom worden en breken.uithalen door middel van de schuifknop die jouw pasjes trapsgewijs doen verschijnen. Door de compacte vorm past de Secrid Cardprotector in vrijwel iedere broek, jas of tas.De pasjes worden met lichte kracht in de Cardprotector geschoven.Het gepatenteerde mechanisme klemt de pasjes aan de zijkant. De Secrid portemonnees zijn in verschillende types verkrijgbaar;

- Secrid cardprotector
- Secrid mini wallet
- Secrid twin wallet
- Secrid slim wallet
- Secrid cardslide

Elke van deze types heeft weer net wat andere eigenschappen. Om een goed beeld te krijgen hoe de Secrid cardprotector in zijn werk gaat vindt u hieronder een kleine instructievideo.

Naast de bescherming voor eventuele krassen of buigingen beschermd de Secrid wallet ook tegen hacken! Bekijk het hele assortiment Secrid wallet gemakkelijk en snel bij OnlinePakhuis! Opzoek naar een Secrid wallet? Bij OnlinePakhuis vindt u deze stijlvolle en praktische portemonnees.

Ook geïnteresseerd in een Secrid Cardprotector? Bekijk dan hier ons hele assortiment aan Secrid Cardprotector!

Klik hier om terug te gaan naar de blogpagina!

Auteur: