Stel je eigen geur samen met Scentchips

Stel je eigen geur samen met Scentchips

Scentchips zorgen voor een frisse geur en verschillende geurcombinaties. Heeft u ook zo’n genoeg van de simpele luchtverfrissers die maar een beperkt aantal geuren in het assortiment hebben? Bent u eraan toe om uw huis een nog frissere geur te geven d.m.v. een eigen geurcombinatie te creëren? Dan moet u eens Scentchips proberen. Het product waarmee u vrij wordt gelaten om uw eigen Scentchips geurcombinatie te samenstellen.

Wat zijn Scentchips

Scentchips zijn kleine wax chips waarmee u geheel uw eigen geur mee kunt creëren. Er zijn wel 72 verschillende soorten Scentchips geuren beschikbaar. Deze Scentchips kunt u met elkaar combineren om een eigen geur  te creëren.

Scentchips gebruiksaanwijzing

De werking van een Scentchip is erg makkelijk. Je plaatst een Scentchip en in de zogeheten Scentchips brander met daaronder een kaarsje (het liefst een theelichtje zonder geur).  Ook heeft u de keuze om te kiezen voor een ScentWarmer. Deze is elektrisch en hiervoor heb je dus geen waxinelichtje nodig. Zodra u de gewenste geur in de brander legt smelt het de Scentchip en verspreid het een overheerlijke geur! Hieronder vindt u een Scentchips gebruiksaanwijzing om alles klaar te maken voor gebruik.

1. Kies minimaal 3 Scentchips en creëer u eigen Scentchips Blend
2. Plaats de geur die u heeft samengesteld boven in uw daarvoor bestemde Scentchips brander
3. Zet uw Scentchips brander op een vlakke ondergrond
4. Zet uw Scentchip brander aan d.m.v. een waxinelichtje of zet u ScentWarmer aan
5. Vervolgens geniet u van uw heerlijke eigen samengestelde geur die zich door de kamer verspreid

Hieronder een video Sentchips gebruiksaanwijzing met uitleg alle stappen moeten worden uitgevoerd.

Je eigen geur samenstellen

Scentchips biedt een groot assortiment aan met verschillende soorten geuren die je samen kunt stellen. Daarom is het aan te raden om in het begin een aantal verschillende Scentchips geuren uit te proberen, zodat u een eigen voorkeur creëert. Dit is zeer handig om uiteindelijk de perfecte geur samen te stellen die bij u past. Bent u iemand die houdt van warme geuren zijn zeker dat zijn zeker de geuren rustic cabin, honey suckle of caramel. Voor de wat meer frisse geuren zijn de soorten cucumber, lemon en peppermint echt een aanrader.

Soorten geurencombinaties

Er zijn verder nog zoveel verschillende Scentchips geurencombinaties die mogelijk zijn. Daarom heb ik voor u een aantal combinaties op een rijtje gezet om een beeld te krijgen wat er nou allemaal mogelijk is met Scentchips. 

Ocean Breeze
Ocean Breeze is een van de meest frisse geurencombinaties van Scentchips. In deze blend zitten de geuren Ocean en White Tea Ginger in verwerkt .

Mountian Cabin
Mountain Cabin is een van de warmere geuren die Scentchips aanraad. Deze blend is een combinatie van wel vier verschillende soorten chips. Hij bestaat uit Rustic Cabin, Cinnamon, Vanilla en Bayberry.

Scentchips zorgen voor een frisse geur en veel Scentchips geurencombinaties. Er zijn ook verschillende Scentchips branders te verkrijgen die u perfect bij uw interieur kunt combineren. Bekijk op de website de scentchips.

Klik hier om terug te gaan naar de blogpagina!

Auteur: OnlinePakhuis