Shampoo voor de gevoelige hoofdhuid

Kerastase shampoo voor de gevoelige hoofdhuid

Top shampoos op OnlinePakhuis

kerastase shampoo kerastase shampoo shampoo gevoelige hoofdhuid
Bain Riche Dermo Calm   Bain Vital Dermo Calm Bain Divalent

Kerastase shampoo een zeer ruim en volledig assortiment om u te helpen bij uw probleem!

Heeft u ook last van een gevoelig hoofdhuid en wordt u er helemaal gek van? Van alles al geprobeerd maar nog steeds erge last? Dan is kerastase shampoo voor de gevoelig hoofdhuid echt iets voor u! Maar wat zijn nou belangrijke aspecten die een shampoo voor de gevoelige hoofdhuid moet bezitten? En wat zijn nou de meest voorkomende symptomen waaraan je kunt merken dat u wel echt last heeft van een gevoelige hoofdhuid?

Ontstaan van een gevoelige hoofdhuid

Het ontstaan van een gevoelig hoofdhuid gebeurt niet zomaar. Er zijn verschillende factoren die meespelen in het ontstaan van een gevoelige hoofdhuid.

  • Slecht uitgevoerde vorm- of kleurbehandeling

  • Shampoos en verzorgers die niet zijn aangepast aan het haar

  • Stress

  • Luchtverontreiniging

  • Onregelmatige levensstijl

  • Het gebruik van medicijnen

Wat ik persoonlijk een van de belangrijkste vindt is het gebruik van kleurspoelingen. Het is heel belangrijk als u daar gebruik van maakt dat u dit op de goede manier doet. Dit kan een hoop ellende en beschadigingen aan u hoofdhuid voorkomen. Want de symptomen van een gevoelige hoofdhuid is echt geen pretje. Om geen last meer te hebben van een gevoelige hoofdhuid kunt u gebruik maken van Kerastase shampoo. Kerastase shampoo is een shampoo die uw haar en hoofdhuis optimaal verzorgd.

Symptomen

De hoofdhuid kan gaan prikken, geeft een strak gevoel, vertoont schilfervorming en is rood. De Kerastase shampoo die u op de site kunt vinden, verhelpen en voorkomen dit probleem. Een gespannen hoofdhuid is van invloed op uw totale welzijnsgevoel. Uw hoofdhuid heeft behoefte aan bescherming en verzorging.

Dé oplossing

Maar er is een oplossing, de shampoo voor de gevoelige hoofdhuid! Kerastase heeft een verzorgingslijn gelanceerd speciaal voor  mensen met last van een gevoelige hoofdhuid. Er zijn veel verschillende Kerastase producten te verkrijgen, zo is er Kerastase shampoo, Kerastase serum of Kerastase crème. Ook zijn er allerlei producten voor een goede styling. Hiervoor zijn de Kerastase mousse.

Deze verzorgingslijn heeft een kerastase shampoo voor de gevoelige hoofdhuid, een serum en een masker. Zo kunt heeft u het volledige pakket om een gevoelige hoofdhuid goed te behandelen.

Dermo calm verzorgingslijn

Dermo calm bevat drie werkzame bestanddelen:

  • Calophyllum & Zonnebloem olie om irritaties te kalmeren en de hoofdhuid te verzachten

  • Piroctone Olamine om schilfervorming te voorkomen

  • Glycerol om de gevoelige hoofdhuid te hydrateren, te ontspannen en te verzachten

Dit is voor mensen met last van een gevoelige hoofdhuid de aanrader om het tegen te gaan.

Tip om een gevoelig hoofdhuid tegen te gaan
Een tip om een gevoelige hoofdhuid tegen te gaan  is om voorzichtig  met het haar om te gaan. Probeer  zo min mogelijk aan het haar te trekken tijdens het kammen of borstelen  van het haar.

Bij OnlinePakhuis zijn er nog veel meer huid- en haarverzorgingsproducten te verkrijgen van verschillenden merken.
OnlinePakhuis heeft een ruim assortiment van de merker.

Het Kerastase serum is zeer geschikt tegen de gevoelige hoofdhuid. Om uw haar mooi te stijlen kunt u gebruik maken van de Kerastase mousse of l'Oreal mousse. Bij OnlinePakhuis zijn ook Fudge haarproducten te verkrijgen, voor een stevige hold en een natuurlijke uitstraling. Bekijk op de website alles over de Kerastase shampoo.

Klik hier om terug te gaan naar de blogpagina!

Auteur: OnlinePakhuis