Over OnlinePakhuis

Over OnlinePakhuis

OnlinePakhuis.nl is het Online Winkelcentrum van Nederland. Wij bieden als onafhankelijk Online Winkelcentrum grote voordelen en zekerheden aan de consument.

Waarom bestellen consumenten liever via OnlinePakhuis? Onder andere om de volgende belangrijke redenen:

 • Wanneer u via OnlinePakhuis een bestelling plaatst bij één van de aangesloten winkels, dan plaatst u de bestelling rechtstreeks bij de aangesloten winkel maar de betaling loopt via de betaalprovider van OnlinePakhuis.

  Uw betaling is dus veilig en mocht er onverhoopt toch wat fout gaan met de levering van uw bestelling dan maken wij, OnlinePakhuis, het door u betaalde bedrag aan u terug over.

  Wij bieden u hier dus een belangrijke bescherming! En wij maken het door u betaalde bedrag pas over aan de betreffende winkel zodra u het product geleverd heeft gekregen van die winkel.

 • Daarnaast kunt u op OnlinePakhuis heel makkelijk bij meerdere verschillende winkels tegelijk een bestelling plaatsen. U hoeft slechts 1 keer de winkelwagen te doorlopen.

  Omdat u bij meerdere winkels tegelijk kan bestellen is het wel mogelijk dat u meerdere pakketjes ontvangt. Uiteraard allemaal met track and trace code.

 • OnlinePakhuis is aangesloten bij Webshop Keurmerk. Wij zijn dus een gecertificeerde en goedgekeurde webwinkel.

  Als onafhankelijk online winkelcentrum streven wij altijd naar de beste service voor u als consument. Wij zullen bemiddelen tussen u en de aangesloten winkels in het geval er toch wat mis gaat.

  En mocht dat in het uiterste geval tot niets leiden dan kunnen we samen via het Webshop Keurmerk gebruik maken van een onafhankelijke geschillen commissie.

 • Uiteraard selecteren wij de aangesloten winkels aan de hand van een goed voor onderzoek. Op deze manier weten wij dat we de service hoog kunnen houden en kunnen wij u een heel breed en mooi assortiment bieden.