MelanO sieraden

MelanO sieraden

Vindt u het ook belangrijk om bij elke outfit een bijpassend sieraad te vinden? Maar heeft u geen zin om zoveel verschillende losse ringen, armbanden, kettingen of andere sieraden rond te hebben slingeren? Dan zijn de sieraden van Melano echte wat voor u. Want met de Melano Colours kunt u eindeloos combineren terwijl u maar een Melano ring, armband, ketting of ander stuk sieraad besteld. Het combineren doet u door middel van losse zettingen te bestellen die verkrijgbaar zijn op OnlinePakhuis in verschillende kleuren, types en maten! Maar let op! Op sites zie je vaak dat het steentje bij de afbeelding zit. Maar deze moeten wel apart besteld worden!

Bestel hier MelanO Vivid
armbanden

Bestel hier MelanO Stainless Steel ringen Bestel hier MelanO Twisted armbanden Bestel hier MelanO Twisted ringen

Combineren met de ringen van MelanO

De ringen van Melano zijn verkrijgbaar in verschillende series. Zo heb je de als eerste de Melano Twisted serie. Deze serie heeft mooie elegante ringen voor een nette en frisse uitstraling. De Melano Twisted ringen zijn vooral de wat dunnere ringetjes. Deze ringen zijn verkrijgbaar in diverse bekende kleuren. Zo heeft u de keuze uit een zilveren, gouden, witte of rosé Melano ringen. Hieronder een leuke combinatie van een van de ringen uit de Twisted serie. 

Melano twisted ceramic ring

De MelanO Twisted Ceramic ring met gemstone zetting

Dit is samengestelde ring met een leuke en simpele kleuren combinatie. Omdat de ring wit is kan je daarom ook met alle kleuren combineren. De Gemstone setting pas het beste bij deze ring omdat deze goed aansluit qua grootte. Maar naast deze combinatie is er nog veel meer. Zo heb je ook nog sjiekere varianten van de Melano Twisted serie.

Maar vindt u een ring aan niet genoeg dan biedt Melano Colours zeker een goed alternatief namelijk de Melano side ringen. Dit zijn meerdere ringen die je makkelijk achter elkaar kan schuiven en kan combineren. Zoals bijvoorbeeld de volgende combinatie;

 

De MelanO Side ring gold met zirkonia steentjes

Hiernaast ziet u een leuk voorbeeld het Melano sieraad, de Side ring. U kiest voor een leuke kleur zoals bijvoorbeeld goud en kiest 3 verschillende kleuren ringen. Deze kleuren kunnen makkelijk hetzelfde zijn. Maar het is veel leuker om 3 verschillende kleuren te kiezen voor het beste effect.

Ringmaat bepalen

Ringmaat bepalen

Ringmaten kunnen per merk verschillend worden weergegeven. De meeste maten worden uitgedrukt in omtrek in millimeters of de binnendiameter van de ring (ook wel de Europese ringmaat). Een enkele keer wordt er gebruik gemaakt van de Amerikaanse maat. Maar hoe kan je nu het beste jouw maat berekenen?

Een handige manier om zelf de omtrek van je vinger te berekenen is door er een lint of touwtje omheen te doen, en hiervan het aantal millimeters op te meten met een meetlat.

Klik op de afbeelding voor groter formaat

Combineren met de armbanden van MelanO

U ziet dat u met Melano sieraden eindeloos kan combineren. Maar de Melano ring is niet het enige waarmee gecombineerd kan worden. Ook met het Melano sieraad, de Melano armband zijn vele mogelijkheden. De populairste van deze Melano sieraden zijn dan toch de Twisted armband. Deze armbanden zijn vooral verkrijgbaar in de kleuren zilver, goud en rosé. De armband zetting van Melano zijn in nog meer verschillende varianten verkrijgbaar. Zoals de Twisted Conical, Gemstone, Limited zetting, Pear zetting, Pearl zetting en Zirkonia zetting. Erg veel mogelijkheden. Maar let op! Op sites zie je vaak dat het steentje bij de afbeelding zit. Maar deze moeten wel apart besteld worden!

Stainless Steel armband

De MelanO Stainless Steel met Twisted Stone setting 

De Melano Stainless Steel collectie biedt vele mogelijkheid. Gaat u voor een rustig en nette uitstraling dan is deze Melano armband combinatie perfect. Een goede balans tussen een gouden Melano armband een grijs blauw Twisted Stone setting. 

Armbandmaat bepalen

Uw eigen Melano armbandmaat bepalen kan zeer gemakkelijk. Een handige manier om zelf de omtrek van je pols te berekenen is door er een lint of touwtje omheen te doen, en hiervan het aantal millimeters/centimeters op te meten met een meetlat. Heeft u dit opgemeten? Bekijk dan in de onderstaande tabel welke maat u nodig heeft.

Omtrek pols in cm Maat armband
14.5 tot 16.5 18cm (Small)
16.5 tot 17.5 19cm (Medium)
17.5 tot 18.5  20cm (Large)
18.5 tot 19.5 21cm (X Large)
19.5 tot 21.5  22cm (XX Large)

Mocht u Melano sieraden willen bestellen? Dan kan dat zeker! Bekijk ons volledige assortiment van Melano. Alle Melano sieraden worden voordelig bij u thuisbezorgd.

Klik hier om terug te gaan naar de blogpagina!

Auteur: OnlinePakhuis