Retourneren

Producten die u via OnlinePakhuis bij één van de aangesloten winkels heeft gekocht, kunt u zonder opgaaf van redenen, mits onbeschadigd, binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, met uitzondering van artikelen die naar uw specificatie zijn samengesteld. Bij artikelen waarop deze uitzondering van toepassing is, staat dit duidelijk in de omschrijving vermeld. Is uw artikel defect? Lees dan eerst Garantie & defecten.

Eenvoudig en snel retourneren doet u als volgt:

  1. Download het herroepingsformulier en vul deze zo volledig mogelijk in. U kan deze downloaden via de volgende link: Download hier het herroepingsformulier. Wij zijn verplicht u dit formulier aan te bieden, maar u bent niet verplicht dit formulier te gebruiken.

  2. Vul vervolgens onder aan deze pagina uw e-mail en ordernummer in en upload het herroepingsformulier (indien u het herroepingsformulier heeft gebruikt). U kunt eventueel ook een opmerking toevoegen.

  3. Klik op verzenden en u ontvangt direct de adres gegevens voor de retourzending. U ontvangt deze gegevens ook per e-mail.


OnlinePakhuis B.V., hierna genoemd de ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

De retourzending is voor rekening van de consument, en deze kosten worden niet door OnlinePakhuis aan de consument vergoed. U kunt zelf kiezen welke vervoerder u kiest voor de retourzending. Retourzendingen van pakketten kunt u al voor € 4,50 regelen.

Let op:

Retourzendingen zijn voor risico en kosten van de koper. OnlinePakhuis houdt zich niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom altijd om een Track & Trace code wanneer u artikelen retour stuurt.