Betalen

Bij OnlinePakhuis heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit één van de 4 onderstaande betaalmethodes:

-  iDeal
-  Overboeking
-  Levering onder rembours
-  Betalen bij afhalen winkelier (deze optie kan alleen gekozen worden indien men kiest voor 'Afhalen bij de winkelier(s)')

iDeal

Heeft u toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDeal.

De voordelen van iDeal op een rij:
Snel, simpel en veilig online betalen via je eigen bank. iDeal is bij OnlinePakhuis volledig gratis. Bestellen met iDeal op werkdagen voor 16:00 uur betekent in de meeste gevallen de volgende dag al in huis!

Overboeking

Overboeken betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, het bestelling totaalbedrag eerst zelf overmaakt op rekening van OnlinePakhuis. Overboeken is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw eigen bank.

Een aantal belangrijke weetjes waarmee u rekening dient te houden bij betalen via een overboeking:

Vermeld bij het overmaken altijd het bestelnummer uit de bestelbevestiging. Houdt rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Het ABN AMRO IBAN van OnlinePakhuis is NL54 ABNA 0434 3577 31. Zodra uw betaling is bijgeschreven op rekening van OnlinePakhuis ontvangt u uw definitieve bestelbevestiging.

Levering onder rembours (betalen aan de deur)

Indien u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. Levering onder rembours is veilig en snel.

Een aantal belangrijke weetjes waarmee u rekening dient te houden bij levering onder rembours:

U betaalt het aankoopbedrag vermeerderd met de eventuele verzend- en rembourskosten contant (gepast) en rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt. U dient dus het totaalbedrag op uw bestelbevestiging contant te voldoen. De rembourskosten bedragen €18,-. Levering onder rembours is mogelijk tot €100,- per zending.

Betalen bij afhalen winkelier

Indien u ervoor kiest om het bestelde artikel bij de winkelier af te halen, dan kunt u de betaling ook voldoen bij de winkelier.