Slaapcomfort, zorg voor een goede nachtrust!

Slaapcomfort, zorg voor een goede nachtrust!

Niks is zo frustrerend dan een oncomfortabel bed. Je dekbed ligt niet lekker, niet het juiste matras of een kussen dat overhoop ligt met je nek. Je hebt het warm of juist te koud? Als een van deze punten niet kloppen kan het je slaapcomfort en dus je nachtrust behoorlijk verstoren. Zorg dat je klaar bent voor de dag met de top producten van Texeler of Silvana!

 

Slaapcomfort
 Slaapcomfort  

Slaapcomfort

Slaapcomfort met Texeler Slaap Zacht Satijn 4 seizoenen 140x200 Volg je pakket met track&trace

Slaapcomfort met Silvana Support

Snel geleverd op OnlinePakhuis!

Slaapcomfort met Texeler Slaap Zacht Satijn 4 seizoenen 200x220 Scherp geprijsd! op OnlinePakhuis!

Slaapcomfort, slaap zacht zonder schaapjes te tellenSlaapcomfort

De dekbedden van Texeler zorgen voor de ultieme nachtrust, slaapcomfort ten top! De Producten van Texeler worden gemaakt van 100% zuivere Texels lamswol. Het is echt een luxueus dekbed dat je tijdens de winter lekker warm zal houden. De hoes is gemaakt van hoogwaardig edel satijn. Tezamen met de gestikte rolrand geven de dekbedden van Texeler je de ultieme slaapcomfort.  Tijdens de zomer zorgt het dekbed voor extra slaapcomfort en dat je lekker koel blijft tijdens het slapen door de ademende texturen.  Het dekbed voelt door de veerkracht van de wol, licht en comfortabel aan zodat je slaapcomfort niet wordt verstoort tijdens je nachtrust. De wol vezels zijn horizontaal en verticaal verweven zodat deze niet ophopen maar luchtig over het geheel blijven. Texeler dekbedden, ultiem slaapcomfort.

SlaapcomfortSlaapcomfort, geen last meer van je nek

Een goed kussen is één van de belangrijkste onderdelen van je bed. Zonder een goed kussen zal je nachtrust flink verstoord worden. Je welverdiende slaapcomfort zal verstoord worden door een pijnlijke nek. Daarnaast zal je door een slecht kussen meer bewegen om de juiste houding te vinden. Een kussen van Silvana zorgt ervoor dat je slaapcomfort wordt verbeterd en je nachtrust wordt verlengd. De kussens van Silvana zijn er voor elke type persoon, buikslaper, zijslaper of rugslaper. Voor elk persoon de juiste houding door de kussens van Silvana. De kussens zijn gemaakt van comfortabele zachte synthetische vezelbolletjes die je nek tijdens de nacht ondersteunen. De buitenkant is gemaakt van 100% katoen en behandeld met  Aegis®. Hierdoor is het kussen huisstofmijtwerend en geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Aegis® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend. Dus heb je last van een slechte nachtrust en is je slaapcomfort niet naar behoren? Neem een kussen van Silvana. Neem een kijkje op de productpagina van de kussens. Bij de beschrijvingen staat voor welke type slaper de kussen is.Slaapcomfort

OpklapbedOok voor andere producten zoals dekbedovertrekken of oplegmatrassen ter ondersteuning van het slaapcomfort ben je bij OnlinePakhuis aan het juiste adres!

Op zoek naar een opklapbed voor je gasten die wel slaapcomfort biedt? Neem een kijkje op de productpagina van het opklapbed of voor meer informatie op het blogartikel van het opklapbed!

klik hier om terug te gaan naar de blogpagina!

auteur: onlinepakhuis