Ray Ban zonnebril, welke moet ik kiezen?

Ray Ban zonnebril

De Ray Ban zonnebril heb je in vele vormen, maten, kleuren en prijsklassen. Maar welke moet je nou kiezen? Wat zijn de laatste trends en wat zijn de favoriete modellen van dit moment? In dit artikel wordt de Ray Ban zonnebril uitgelicht en de favorieten modellen aan je voorgesteld. De Ray Ban zonnebril hebben echter tijdloze modellen die jaren meegaan, een echt goede investering dus waar je lang plezier van kan hebben. Dus lees snel verder als je op zoek bent naar de juiste Ray Ban zonnebril voor jou.

Ray Ban zonnebril


 Ray Ban zonnebril

Ray Ban zonnebril


 

Ray Ban zonnebril

Ray Ban zonnebril, Ray Ban 3025. De trend vaste classic, bestel je goedkoop op OnlinePakhuis!

Ray Ban zonnebril, RB3016, clubmaster. De populaire dames Ray Ban zonnebril, bestel je met lage verzendkosten op OnlinePakhuis!

Ray Ban zonnebril, New Wayfarer. Tijdloos model. Bestel vandaag voor 16:00 uur, Morgen in huis! OnlinePakhuis!

Ray Ban zonnebril, Ray Ban 4125(Cats 5000). Één van de populairste zonnebrillen van het moment, Scherp geprijsd op OnlinePakhuis!

 

Ray Ban zonnebril

Ray Ban zonnebril, Ray Ban 3025 Aviator

De Ray Ban zonnebril aviator is één van de, al dan niet dé bekendste Ray Ban zonnebril.  Deze Ray Ban zonnebril zie je overal verschijnen zodra de eerste Ray Ban zonnebrilzonnestralen zich achter de wolken laten verschijnen. De glazen van de Ray Ban zonnebril, RB 3025 Aviator zijn verkrijgbaar in vele kleuren zodat er altijd wel een Ray Ban zonnebril Aviator is die precies aansluit aan jouw persoonlijke wensen. Deze Ray Ban zonnebril is natuurlijk voorzien van de beste UV beschermende glazen en een robuust montuur die tegen een stootje kan. Alle Ray Ban zonnebril monturen worden dan ook uitgebreid getest op robuustheid. Tevens worden de glazen van elke Ray Ban zonnebril getest. Doormiddel van een loden bal die van een hoogte van 1.27 meter op de glazen van de Ray Ban zonnebril wordt gevallen. De glazen van deze Ray Ban zonnebril kan dus tegen een stootje. Samenvattend is de Ray Ban zonnebril aviator, ook wel Ray Ban zonnebril RB 3025 genoemd, een tijdloze Ray Ban zonnebril waar je larenlang plezier van kan hebben, een echte topper dus!

Ray Ban zonnebril

Ray Ban zonnebril, Ray Ban RB3016 Clubmaster

Ray Ban Clubmaster de master onder de Ray Ban zonnebril! Bijna iedereen is bekend met het design van de montuur van de Ray Ban zonnebril clubmaster, ook wel Ray Ban RB3016 genoemd. Het old school imago van deze zonnebril is tijdloos! Geen enkele Ray Ban zonnebril model is zo bekend als deze Ray Ban clubmasteRay Ban zonnebrilr. Deze immens populaire Ray Ban 3016 zonnebril is origineel ontworpen in de jaren 50. De jaren daarop tot aan het eind van de jaren 60 was ongeveer de helft van de Ray Ban zonnebril die verkocht werd een Ray Ban zonnebril clubmaster. En nog steeds is deze Ray Ban zonnebril een van de populairste modellen van Ray Ban. Het model is in vele soorten en kleuren verkrijgbaar zodat er altijd wel een Ray Ban zonnebril clubmaster is die aansluit bij jouw persoonlijke smaak. Dus personaliseer nu je Ray Ban zonnebril met een van de Ray Ban zonnebril clubmaster uitvoeringen!

Ray Ban zonnebril

Ray Ban zonnebril, Ray Ban RB2140 New Wayfarer

Ray Ban zonnebril New Wayfarer ook wel de Ray Ban zonnebril RB2140 genoemd is een echte klassieker. De Ray Ban zonnebril Wayfarer is een Ray Ban zonnebril model die in vele series en films door de jaren heen is gebruikt en tevens nog door vele beroemdheden wereldwijd wordt gedragen. De originele Ray Ban zonnebril wayfarer Ray Ban zonnebrilhad een wat rechthoekig design, totdat het model in de jaren 2000 is vernieuwd. Het model heeft een plastic ingegoten frame gekregen met rondere hoeken en glazen. Dit bleek een succes en het model was weer terug van weg geweest. De Ray Ban zonnebril New Wayfarer is dan ook een internationaal populaire zonnebril waar je mee gezien mag worden! Ook de Ray Ban zonnebril New Wayfarer is verkrijgbaar in vele kleuren monturen en glazen zodat er altijd een Ray Ban zonnebril New Wayfarer voor jou is!

Ray Ban zonnebrilRay Ban zonnebril, Ray Ban 4125 (Cats 5000)

De Ray Ban zonnebrillen heft echt de classy look en uitstraling waarmee je mee gezien mag worden. Deze Ray Ban zonnebril is ontzettend populair, ook bij veel sterren en beroemdheden. Deze Ray Ban zonnebril wordt ook wel Ray Ban of Ray Ray Ban zonnebrilBan Cats 5000 genoemd. Ook dit model Ray Ban zonnebril is verkrijgbaar in vele kleuren glazen en monturen zodat er altijd wel een aansluit aan jouw persoonlijke wensen. De mooiste feature van deze Ray Ban zonnebril zijn de degrade glazen. De glazen van de Ray Ban Cats 5000 zijn donker van kleur aan de bovenkant en worden langzaam lichter aan de onderkant. Zo verkrijgt deze Ray Ban brillen zijn kenmerkende vloeiende keurovergang.

 

Nog niet helemaal overtuigd van deze Ray Ban zonnebrillen? Neem een kijkje op de productpagina van de Ray Ban zonnebril of op de algemene zonnebrillen productpagina op OnlinePakhuis. Of neem een kijkje op de blog pagina van de Ray Ban Cats 5000 of Oakley Frogskin.

 

Klik hier om terug te gaan naar de blogpagina!

 

Auteur: OnlinePakhuis