Ray Ban Clubmaster

Ray Ban Clubmaster

Ray Ban Clubmaster
De juiste keuze deze zomer

Nu EXTRA scherp geprijsd op OnlinePakhuis

Ray Ban Clubmaster

Ray Ban Clubmaster. Op zoek naar een hippe zonnebril voor de zomer? Dan sla je zeker je slag met een Ray Ban Clubmaster. Deze Ray Ban Clubmaster is de master onder de Ray Ban zonnebrillen, geeft je een coole look en beschermt je tegen schadelijke uv-straling. Daarnaast is de Ray Ban Clubmaster in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zodat er altijd een Ray Ban Clubmaster is die bij je past. Dus als je op zoek bent naar een zonnebril voor deze zomer, lees dan dit artikel voor inspiratie en achtergrond van de Ray Ban Clubmaster.

Ray Ban Clubmaster, Browline zonnebril

De Ray Ban Clubmaster is een zogenaamde Browline zonnebril. Dit type zonnebril was in de jaren  50 en 60 immens populair. De browline zonnebril is de laatste jaren weer in populariteit gestegen en je ziet ze dan ook steeds vaker. De Ray Ban Clubmaster is dan ook de browline zonnebril van kwaliteit. De browline zonnebril zoals de Ray Ban Clubmaster kenmerkt zichzelf door de dikke bovenkant van het frame. De bovenkant van het frame van bijvoorbeeld de Ray Ban Clubmaster vormt zich zoals een wenkbrauw. De glazen van de Ray Ban Clubmaster zijn vervolgens met een dunne rand vastgezet aan het frame. Dit accentueert het “wenkbrauwvormige”  model van het frame van de Ray Ban Clubmaster.

Ray Ban Clubmaster Ray Ban Clubmaster Ray Ban Clubmaster Ray Ban Clubmaster
 Ray Ban Clubmaster voor slecht €105,- besteld op OnlinePakhuis! Ray Ban Clubmaster Nu extra SCHERP geprijsd op OnlinePakhuis!  Ray Ban Clubmaster!
Bestel nu voor slecht €105,-!
 Ray Ban Clubmaster bestel je makkelijk en snel op OnlinePakhuis!

 

Ray Ban ClubmasterRay Ban Clubmaster, de tijdloze klassieker

Sinds de opkomst van de browline zonnebril in de jaren 50 is de Ray Ban Clubmaster populair. Met enkele jaren dat deze minder is verkocht blijft de Ray Ban Clubmaster toch steeds weer in het straatbeeld terugkomen.  De Ray Ban Clubmaster is dan ook een van de best verkopende modellen van Ray Ban op dit moment. Gezien het lange verleden van de Ray Ban Clubmaster ben je verzekerd dat deze niet zomaar aan polariteit zal verliezen. Mocht dit wel gebeuren zal de Ray Ban Clubmaster altijd weer aan populariteit winnen, gezien het verleden van de Ray Ban Clubmaster. De Ray Ban Ray Ban ClubmasterClubmaster is niet voor niets een zonnebril model dat al meer dan 60 jaar bestaat.

Ray Ban Clubmaster, een stevig model

Ray Ban Clubmaster maakt gebruik van een stevig en dik model.  Door het gebruik van een dik model ben je verzekerd dat de Ray Ban Clubmaster een zeer lange tijd mee gaat en tegen een stootje kan. Tevens zijn alle Ray Ban Clubmaster zonnebrillen voorzien van goede stevige glazen die je ogen optimaal beschermen tegen schadelijke uv-stralingen. De Ray Ban Clubmaster zorgt er dus niet alleen voor dat je goed voor de dag komt, maar beschermt ook je ogen! Een veilige fashion statement dus.Ray Ban Clubmaster

Maak dus de juiste keuze voor de komende zomer en kies voor een Ray Ban Clubmaster!

Nog niet helemaal overtuigd van de Ray Ban Clubmaster op OnlinePakhuis? neem een kijkje op de productpagina van de Ray Ban Clubmaster, of bekijk het model in het filmpje hieronder!

 

Ook voor andere modellen dan de Ray Ban Clubmaster ben je bij OnlinePakhuis aan het juiste adres! Neem bijvoorbeeld een kijkje op het blog artikel van de Ray Ban Cats 5000 of andere Ray Ban zonnebrillen

klik hier om terug te gaan naar de blogpagina!

auteur: onlinepakhuis