Oakley Frogskin, DE jaren 80 zonnebril

Oakley Frogskin

Oakley Frogskin brengt je terug in de tijd! De jaren 80, alles mocht en alles kon. Overdreven oogschaduw, knal gekleurde kleding, ontploft haar, een Sony walkman aan je broekriem en niet te vergeten een zonnebril op! Daar komt de Oakley Frogskin om de hoek kijken. Want deze zonnebril was niet weg te denken uit het straatbeeld in de pop culture jaren en is nu terug van weggeweest!


Oakley Frogskin
Oakley Frogskin

Lage verzendkosten? OnlinePakhuis!

 

 Oakley Frogskin

Oakley Frogskin

Voor 16:00 besteld, morgen in huis!

 

 Oakley Frogskin

Oakley Frogskin

 Nu extra scherp geprijsd op OnlinePakhuis!

 Oakley Frogskin

Oakley Frogskin

Bekijk deze bril en andere uit de collectie op OnlinePakhuis!

De Oakley Frogskin Heritage collection

Oakley Frogskin

Bekijk de complete collectie en bestel op OnlinePakhuis!

De Oakley frogskin zonnebril is terug van weggeweest. Deze Oakley zonnebril vind zijn oorsprong in de begin jaren 80. Het ontwerp was gericht op de sportieve jongeren van deze jaren en was direct een hit. Oakley heeft sindsdien besloten het design in gelimiteerde oplages te fabriceren en is zodoende een ware collectors item geworden. Onlangs heeft Oakley de Oakley frogskin nieuw leven ingeblazen. Een combinatie van de jaren 80 in een hedendaags jasje! De Oakley Frogskin is dus de  juiste keuze als je op zoek bent naar een unieke zonnebril met een ruime historie!

 

 

Oakley FrogskinOakley Brillen, kwaliteit door ervaring

Een Oakley Frogskin zonnebril staat garant voor kwaliteit. Oakley is opgericht in de jaren 70 als fabrikant voor allerlei soorten producten voor de motor cross. Vanaf de jaren 80 begon Oakley ook Oakley brillen te verkopen. Deze brillen waren gemaakt van een speciaal gepatenteerd materiaal. Oakley stond vanaf de begintijden van het bedrijf garant voor kwaliteit en dat heeft gewerkt. Motor cross fanaten waren direct verkocht en zweerde bij de producten van Oakley. Half jaren 80 Begon Oakley zich ook te richtten op de algemene zonnebrillen markt en introduceerde de Oakley Frogskins. Deze zonnebril heeft een grote invloed gehad op het bedrijf en verkopen schoten als een raket de lucht in. De Oakley Frogskin was niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Oakley frogskin, beschermd je ogen

Oakley Frogskin

Naast het feit dat het design van de Oakley Frogskins nooit uit de mode zal raken, beschermt de  Oakley zonnebril je ogen ook uitstekend. De Oakley brillen zijn verkrijgbaar met vele verschillende soorten bescherm glazen die je ogen beschermen tegen allerlei soorten schadelijke stralingen. Zo zijn er modellen van de Oakley Frogskin die voorzien zijn van HDPolarized glazen. Deze glazen zorgen ervoor dat reflecterende schitteringen (bijna) helemaal uit het beeld verdwijnen, zodat je met je Oakley Frogskin nooit verblind raakt. Oakley Frogskin brillen zijn ook voorzien van PLUTONITE glazen. Deze glazen houden 100% van alle schadelijke stralingen tegen! Of de XYZ OPTICS lens die ervoor zorgt dat je gehele blikveld helder blijft.

nog niet helemaal overtuigd van de Oakley Frogskin zonnebril? neem een kijkje op de productpagina van de Oakley Frogskin!

Meer geintereseerd in een Ray Ban Cats 5000 zonnebril? Neem een kijkje op de Blog pagina of product pagina van deze Ray Ban zonnebril

Ook een ruime keuze dames zonnebrillen op OnlinePakhuis!

klik hier om terug te gaan naar de blogpagina!

auteur: onlinepakhuis