Melatonine

Melatonine Melatonine
Melatonine 3 mg Melatonine 5 mg


Melatonine

Last van slapeloze nachten? Moeite met in slaap vallen? Altijd aan het piekeren, hoe moe u ook bent? Melatonine is het antwoord op al uw problemen! Melatonine is verkrijgbaar in tablet vorm. Het nemen van Melatonine is makkelijk en verantwoord. Eén tablet per dag zorgt ervoor dat u heerlijk en snel in slaap valt.

 

Melatonine voor een goede nachtrust

Met de Melatonine tabletten zorgt u dat de aanmaak van Melatonine wordt versneld. Melatonine is de stof dat uw lichaam aanmaakt door de pijnappelklier en staat direct in verbinding met uw netvlies. Zodra de lichtinval op uw netvlies afneemt wordt de aanmaak van Melatonine door uw lichaam versterkt. Wordt het lichtinval op uw netvlies vergroot stopt de aanmaak van Melatonine. Kortom Melatonine regelt dus je regelmaat en je dag en nachtritme.  Met de Melatonine tabletten zorgt u ervoor dat de aanmaak van de stof wordt versnelt en u sneller in slaap zal vallen. Het gebruik van Melatonine is verantwoord en bijwerkingen van Melatonine zijn minimaal, alleen bij verkeerd gebruik van de tabletten zal u zich de volgende dag wat slaperig voelen.

MelatonineMelatonine, wanneer te gebruiken?

De Melatonine tabletten zijn ideaal als u bijvoorbeeld in ploegendienst werkt en u vaak een verschillend ritme heeft. Ook is het gebruik van Melatonine perfect bij bijvoorbeeld een jetlag. De natuurlijke aanmaak van Melatonine verzwakt zodra u ouder wordt. Daarom worden Melatonine tabletten vaak gebruikt door mensen op leeftijd.  De Melatonine tabletten zorgen voor de aanvoer van de lichaamseigen Melatonine. Melatonine geeft dus de broodnodige rust en zorgt dus voor een verhoging van de gezondheid, want slaap is een van de belangrijkste factoren om gezond te kunnen leven. In een steeds snellere wereld waar geen sluitingstijden zijn is het gebruik van Melatonine tabletten  de oplossing om op een gezonde wijze de nacht door te komen.

Melatonine verslavend?

Omdat Melatonine een lichaamseigen stof is die door uw eigen lichaam wordt aangemaakt hebben Melatonine tabletten geen verslavende werking. De Melatonine tabletten zorgen er alleen voor dat uw lichaam de Melatonine sneller aanmaakt om zo uw slaap opMelatonine te wekken. Andere bijwerkingen zijn minimaal bij de Melatonine tabletten, zo moet u wel letten dat u de Melatonine tabletten op het juiste tijdstip inneemt, dit om slaperigheid overdag te voorkomen. Ook heeft het teveel gebruiken van Melatonine invloed op uw hormoonbalans. Neem dus nooit meer dan 1 tablet per dag.

Melatonine, de beste merken

Melatonine tabletten zijn door veel fabrikanten op de markt gebracht. Melatonine tabletten op OnlinePakhuis zijn van de beste merken en verkrijgbaar in 3mg en 5mg tabletten.  De tabletten Melatonine op OnlinePakhuis zijn verkrijgbaar van de merken Lucovitaal in 5mg vorm en de tabletten Melatonine van Vitalize in 3mg tabletvorm. Deze tabletten zijn een betaalbare manier om uw slapeloze nachten te doen verdwijnen, zodat u weer fris en uitgeslapen aan uw dag kan beginnen.

Klik hier om terug te gaan naar de blogpagina! 

Auteur: OnlinePakhuis