Mega Bloks het constructie speelgoed voor jong en oud

Mega Bloks

Mega Bloks constructie speelgoed

 

Mega bloks het constructie speelgoed van Mega brands inc, is de ultieme manier om uw kind uitdaging te geven in het spelen met speelgoed. Met de mega bloks constructie sets kunnen een grote variëteit aan verschillende constructies gebouwd worden. Het speelgoed is te krijgen voor kinderen van verschillende leeftijd groepen en verkrijgbaar voor jongens of meisjes. Geïnteresseerd? Lees in dit artikel over de verschillende artikelen van de Mega bloks constructie speelgoed.

 

Mega Bloks   Mega Bloks  Mega Bloks

Mega Bloks Medium Bucket Rescue Goedkoop op OnlinePakhuis!

Mega Bloks Barbie Droom Villa voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

Mega Bloks Hot Wheels Urban Agent Escape Rig Makkelijk te bestellen op OnlinePakhuis!

Mega BloksMega bloks First Builder

De Mega Bloks first builder is het ideale start pakket voor constructie speelgoed voor jonge kinderen vanaf 1 jaar. Het pakket bevat 60 bouwstenen met een uitgebreide set aan kleurtjes en vormen. De blokken van de Mega Bloks First Builder zijn van extra groot formaat. Dit zorgt ervoor dat de blokken speelgoed niet ingeslikt of verstikking kunnen veroorzaken. Veilig en uitdagend dus. Doordat het Mega Bloks speelgoed pakket 60 bouwstenen bevat kan uw kind zijn of haar fantasie de vrije loop laten gaan, en de meest uiteenlopende creaties maken. Ook zorgen de kleurtjes voor een leuke afwisseling die uw kinderen leert scheiden. De Mega Bloks First Builder start pakket is dus het ideale start pakket om uw kinderen te introduceren in het constructie speelgoed. Daarnaast is dit pakket verkrijgbaar voor een mooi zacht prijsje.  Neem dus een kijkje op de product pagina van Mega Bloks en zie zelf dat lerend spelen niet duur hoeft te zijn!

 Mega Bloks  Mega Bloks  Mega Bloks

Mega Bloks Squad pakketMega Bloks

Het Mega Bloks squad pakket bestaat uit verschillende soorten stoere voertuigen voor het bestrijden  van elk gevaar! Een uitdagend en leuke speelgoed set! Het Mega Bloks squad constructie speelgoed pakket bestaat onder andere uit de fire patrol brandweer auto met brand spuit en sirene en de super snelle auto met sirene om snel bij de brand ter plekke te zijn.  Het pakket is daarnaast geleverd met twee actie figuurtjes die met behulp van de Mega Bloks squad brandweerauto en de Mega Bloks squad supersnelle auto de brand snel brandmeester kunnen noemen! Dit is het ideale pakket voor jongens vanaf 5 jaar oud.

Mega BloksMega Bloks Barbie Horse Stable

De Mega Bloks Barbie paardenstal bestaat uit een volledig te bouwen paardenstal. De paardenstal is het ideale constructie speelgoed voor meisjes vanaf 4 jaar. De stal is volledig naar eigen inzicht te bouwen. Daarnaast bevat het pakket een mooi paard dat zijn  hoofd echt kan bewegen. Voor het paard en Barbie zijn talloze accessoires zodat uw kind nooit uitgekeken raakt.  Daarnaast zijn de beweegbare benen van het Barbie popje makkelijk aan te passen zodat ze makkelijk op het paard gezet kan worden. De Mega Bloks Barbie paardenstal is dus echt een leuke manier voor uw kinderen om spelend te leren!

Nog niet helemaal overtuigd van de Mega Bloks constructie speelgoed op OnlinePakhuis? neem een kijkje op de productpagina van Mega Bloks! Of de productpagina van het speelgoed voor kinderen voor andere leuke en uitdagende manieren om spelend te leren! Neem ook een kijkje op de product pagina van LEGO of het blog van Haba knikkerbaan van hout of Haba poppen!

klik hier om terug te gaan naar de blogpagina!

 

auteur: onlinepakhuis