Lampe Berger Brander

Lampe Berger

Lampe Berger brander Startpakket, Nu voor de ACTIEPRIJS van €39.95 Profiteer snel!
OnlinePakhuis!

Lampe Berger Brander

Lampe Berger brander zorgt voor een unieke geurverspreider in huis. De Lampe Berger brander is veel meer dan alleen een geurverspreider. Lampe Berger neutraliseert alle vieze luchtjes en doodt daarnaast alle bacteriën in de lucht om vervolgens je huis te vullen met een van de vele heerlijke Lampe Berger parfums die Lampe Berger te bieden heeft. Een Lampe Berger brander is dus echt de beste keus als je op zoek bent naar een manier om je huis te vullen met heerlijke geuren. In dit artikel lees je naast een stuk over welke geuren er verkrijgbaar zijn voor de Lampe Berger brander ook een stuk over de Lampe Berger brander gebruiksaanwijzing en een aantal voorbeelden van de mooiste Lampe Berger branders.

 

 Lampe Berger Vloeistof  Lampe Berger Vloeistof  Lampe Berger Vloeistof  Lampe Berger Vloeistof

Lampe Berger vloeistof Neutre Essentiel / So Neutral, Extra voordelig verkrijgbaar op OnlinePakhuis!

Lampe Berger vloeistof Le temps des Moissons / Harvest Season, voor 16:00 besteld? Morgen in huis!

Lampe Berger vloeistof Fleur d'Oranger / Orange Blossom, Voordelige verzending bij OnlinePakhuis!

Lampe Berger vloeistof Vent d'Océan / Ocean Breeze, Scherp geprijsd en voordelig verzonden bij OnlinePakhuis

 

Lampe Berger Vloeistof

Lampe Berger vloeistof, de populairste Lampe Berger parfums

Lampe Berger biedt zijn gebruikers ontzettend veel verschillende soorten geuren aan. De Lampe Berger  vloeistoffen zitten in flacons van 500 ML en gaan (indien de gebruiksaanwijzing goed wordt nageleefd) zeer lang mee. Een van de populairste Lampe Berger vloeistof blijft toch de Lampe Berger vloeistof Neutre essentiel. Deze neutrale geur zorgt ervoor dat alle vieze geurtjes verdwijnen en verfrist je hele woonkamer, slaapkamer of andere ruime waar de Lampe Berger brander staat. Tevens zorgt deze Lampe Berger vloeistof ervoor dat een muffe ruimte volledig fris ruikt. Maar denk ook aan tabak lucht, want de Lampe Berger brander in combinatie met de lampe berger vloeistof zorgt ervoor dat ook deze geur compleet verdwijnt binnen minuten en zonder enkele moeite. De   volgende Lampe Berger Vloeistofpopulaire Lampe Berger vloeistof is de Lampe Berger vloeistof Le temps des Moissons. De geur van versgemaaid gras met de warme geur van noten, gecombineerd met een mix van fleurige bloemen halen echt de zomer bij jou in huis! En is een ode aan de natuur! De volgende populaire Lampe Berger vloeistof is Lampe Berger vloeistof Fleur d'Oranger. De frisse geur van sinaasappel gecombineerd met de warme geur van noten laat je ultiem ontspannen en wanen in een sinaasappel plantage aan de Franse Riviera. De laatste populaire Lampe Berger vloeistof is de Lampe Berger vloeistof Vent d'Océan. Deze Lampe Berger vloeistof laat je wanen op een strand te zijn tijdens zonsondergang! De heerlijke frisse geur van de oceaan ondersteund met fleurige bloemen en een zacht tintje van noten zorgen ervoor dat je echt kan genieten van je Lampe Berger Brander!

Lampe berger gebruiksaanwijzing

De Lampe Berger brander is voorzien van een uitgebreide en overzichtelijke gebruiksaanwijzing. De gebruiksaanwijzing van de Lampe Berger brander moet goed worden nageleefd om zoveel mogelijk te kunnen genieten van de Lampe Berger brander. De Lampe Berger brander moet als volgt worden gebruikt:

Stap 1 

Plaats uw Lampe Berger brander (D) op een stabiele ondergrond uit de buurt van warmtebronnen.  
Verwijder de houder (A) en de doofdop (B)

Lampe Berger gebruiksaanwijzing

Stap 2 

Vul uw Lampe Berger brander met behulp van de plastic trechter (G) met een van de Lampe Berger olie. Droog de Lampe Berger brander goed af om alle parfum te verwijderen van de buitenkant van de lamp.

Lampe Berger gebruiksaanwijzing

Stap 3

Steek het lontje (F) van de Lampe berger brander (E) AIR PUR SYSTEM 3C® in uw Lampe Berger brander. Controleer of de brander (E) op de juiste wijze op de onderkant is geplaatst (C). Indien u het lontje (F) voor de eerste keer gebruikt, moet u het eerst ten minste 20 minuten laten weken nadat u de doofdop (B) hebt teruggeplaatst.

Lampe Berger gebruiksaanwijzing

Stap 4

Steek de Lampe Berger brander (E) aan met een aansteker of een lucifer. Laat de vlam 2 minuten branden, niet langer. Laat de lampe berger brander gedurende deze 2 minuten nooit onbewaakt branden.

 Lampe Berger gebruiksaanwijzing

Stap 5

Blaas de vlam van de lampe berger brander uit

Lampe Berger gebruiksaanwijzing                                   

Stap 6

Uw Lampe Berger brander is nu in werking. Raak de brander (E) nooit aan tijdens het gebruik. Plaats de houder (A) op de Lampe Berger brander (E). Voor een ruimte van 20 m³ (8 m²) is 20 minuten gebruik voldoende.

Lampe Berger gebruiksaanwijzing

Stap 7

Om uw Lampe Berger brander te doven, verwijdert u de houder (A), waarbij u deze bij de onderkant vasthoudt. Wees voorzichtig omdat de frame heet kan zijn. Plaats de doofdop (B) op de lampe berger brander (E). Plaats vervolgens de houder (A) op de lamp. Bewaar de lamp op een veilige plaats uit de buurt van warmtebronnen en zorg ervoor dat de doofdop (B) er weer goed op zit.

Lampe Berger gebruiksaanwijzing

 

Lampe Berger brander, een kleine selectie

De Lampe Berger branders zijn in vele soorten maten en vormen verkrijgbaar. De Lampe Berger branders zijn een mooie toevoeging aan je interieur en staan ontzettend mooi midden in het zicht op tafel. De Lampe Berger branders onderscheiden zich naast de zuiverende werking ook op het gebied van design ten opzichte van andere geurverspreiders. De Lampe Berger brander hoeft niet in een hoekje weggestopt te worden maar kan prominent in het zicht gezet worden. Een aantal voorbeelden van de populairste Lampe Berger branders zijn:

  1. Lampe Berger brander startpakketLampe Berger Brander

De Lampe Berger brander startpakket bevat alle benodigdheden om van start te gaan met jou Lampe Berger brander. In het Lampe Berger startpakket zit een Lampe Berger Brander, een Lampe Berger lont, twee Lampe Berger vloeistoffen en een uitgebreide gebruiksaanwijzing van de Lampe Berger brander.

 

Lampe Berger Brander

  1. Lampe Berger brander Quadri Prune

Deze mooie en stijlvolle Lampe Berger brander is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen. Zo is er de Lampe Berger Quadri Prune in transparant glas, Aubergine en Satinée verkrijgbaar. Bij deze Lampe Berger brander wordt een uitgebreide Lampe Berger gebruiksaanwijzing meegeleverd.

 

 

  1. Lampe Berger Brander Amphore BlancheLampe Berger Brander

De Lampe Berger Brander Amphore Blanche heeft een barokke decoratie op majestueus geëmailleerd porselein. Een lamp met een rond en genereus silhouet. Deze Lampe Berger brander is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, namelijk een witte uitvoering en een zwarte uitvoering. De Lampe Berger branders zijn dus echt een mooie en nuttige toevoeging op je interieur!

Nog niet helemaal overtuigd van de Lampe Berger vloeistoffen en de Lampe Berger branders? Neem een kijkje op de productpagina van Lampe Berger!

Klik hier om terug te gaan naar de blogpagina!

Auteur: OnlinePakhuis