Lampe Berger Essentielle Cube

Lampe Berger Essentielle Cube

Lampe Berger Essentielle Cube
starterset nu verkrijgbaar voor de
ACTIEPRIJS van €39,95
OnlinePakhuis!

Lampe Berger Essentielle Cube

Lampe Berger Essentielle Cube is de hit van Lampe Berger. De Lampe Berger Essentielle Cube is een van de best verkochte Lampe Berger Branders. De Lampe Berger Essentielle Cube is een mooie vierkant vormige Lampe Berger Brander die op elke tafel in elke woonkamer helemaal tot zijn recht komt. Tevens is de Lampe Berger Essentielle Cube verkrijgbaar in een speciale Lampe Berger starterset. Mede doordat de Lampe Berger Essentielle Cube te verkrijgen is in een special Lampe Berger starterset is de Lampe Berger Essentielle Cube de hit onder de Lampe Berger Branders! Lees in dit artikel meer over de Lampe Berger Essentielle Cube en de voordelen een Lampe Berger Brander voor u kan betekenen.

Lampe Berger Essentielle Cube de voordelen

De Lampe Berger Branders veroveren langzaam de woonkamers in Nederland. Er mag wel gezegd worden dat Lampe Berger echt een hit is, maar dat is niet wonderbaarlijk te noemen. De Lampe Berger Brander is namelijk niet zomaar een luchtverfrisser. De Lampe Berger Brander parfumeert niet alleen de lucht in uw huis maar zuivert deze ook. De brander werd vroeger in ziekenhuizen gebruikt om bacteriën te doden, u bent dus niet alleen af van vieze luchtjes maar ook van bacteriën. Er kan dus gezegd worden dat Lampe Berger een gezonde keuze is.

Lampe Berger Essentielle CubeLampe Berger Essentielle Cube starterset

Nu u weet wat de voordelen van de lampe berger branders zijn, heb ik nog een voordeel voor u. De Lampe Berger Essentielle Cube is namelijk verkrijgbaar in een voordelige starterset. In de Lampe Berger Essentielle Cube starterset zit een Lampe Berger Essentielle Cube brander, 180 ml Lampe Berger navulling neutral, een Lampe Berger lont, en natuurlijk de Lampe Berger vuursteen en een uitgebreide gebruiksaanwijzing van Lampe Berger Essentielle Cube. Dit alles zit in een mooie giftset, ideaal om cadeau te doen voor iemand anders of lekker voor jezelf natuurlijk. De Lampe Berger Essentielle Cube is dus het starterset om uw eigen Lampe Berger Brander in huis te halen!

Lampe Berger Essentielle Cube gebruiksaanwijzing

Het gebruik van de Lampe Berger Essentielle Cube is de eerste keer even wennen. Het is namelijk niet een luchtverfrisser die je in het stopcontact steekt en zijn werk doet. De kracht van de Lampe Berger Essentielle Cube zit hem namelijk in de speciale keramische vuursteen. De vuursteen van de Lampe Berger Essentielle Cube wordt namelijk bij goed gebruik ongeveer 400 graden Celsius! Vervolgens zal de alcohol in de Lampe Berger vloeistof door de Lampe Berger Essentielle Cube brander verdampen en op deze manier de bacteriën in de lucht doden en  de geur van de Lampe Berger vloeistof verspreiden door uw woonkamer.

Lampe Berger Essentielle Cube

Om de Lampe Berger Essentielle Cube goed te gebruiken moet u op de volgende dingen letten:

1. Vul de Lampe Berger Essentielle Cube brander nooit meer dan 2/3 vol met de Lampe Berger navulling

2. Laat bij eerste gebruik de lont van de Lampe Berger Essentielle Cube minimaal 20 minuten verzadigen. Let op dit is alleen als u de Lampe Berger Essentielle Cube voor de eerste keer gebruikt.

3. Ontsteek de keramische vuursteen van de Lampe Berger Essentielle Cube

4. Blaas na 3 tot 4 minuten de vlam van de Lampe Berger brander uit

5. Plaats de beschermkroon van de Lampe Berger Essentielle Cube brander op de vuurtsteen

6. Laat de Lampe Berger Essentielle Cube 20 to 40 minuten de lucht zuiveren en parfumeren

7. Na het zuiveren van de lucht plaatst u de afsluitdop op de vuursteen van de Lampe Berger Essentielle Cube. Let wel op dat u de Brander afsluit want te lang open laten staan laat de Lampe Berger vloeistof doen vervliegen.

8. Uw woonkamer is gezuiverd van bacterien en heerlijk geparfumeerd. Genieten dus!

Lampe Berger Essentielle CubeLampe Berger Essentielle Cube starterset hier VOORDELIG te koop

De Lampe Berger Essentielle Cube is te koop op OnlinePakhuis en is nu verkrijgbaar voor de actieprijs van €39,95! Ook is er een uitgebreide selectie te vinden van meer dan 30 Lampe Berger Branders en meer dan 50 verschillende Lampe Berger vloeistoffen! Naast de Lampe Berger Essentielle Cube starterset is er ook een Lampe Berger Essentielle Ronde verkrijgbaar. Dit is de ronde variant van de Lampe Berger starterset en tevens verkrijgbaar op OnlinePakhuis voor de actieprijs van €39,95!Lampe Berger Essentielle Cube

Bent u nog niet geheel overtuigd van de kracht van de Lampe Berger Essentielle Cube of een van de andere Lampe Berger Branders? Neem een kijkje op de productpagina van de Lampe Berger branders of kijk direct op de pagina van de Lampe Berger Essentielle Cube om te profiteren van de lage actieprijs van het Lampe Berger starterset!

klik hier om terug te gaan naar de blogpagina!

auteur: onlinepakhuis