Koffiemachine voor thuis, makkelijk de perfecte espresso!

Koffiemachine voor thuis

Koffiemachine

Wat is er beter als koffieliefhebber om thuis op de zondag ochtend de krant te openen en te genieten van een vers gezette espresso? Inderdaad, vrij weinig. Maar wat is nou de beste keuze koffiemachine om jou te voorzien van die heerlijke bak? Het aanbod koffiemachines en cappuccino machines is de laatste jaren flink gestegen. Het is tegenwoordig niet meer nodig om langs een Italiaans restaurant te gaan om te kunnen genieten van een perfecte espresso. Tegenwoordig maak je deze zelf thuis met een koffiemachine!

 

Makkelijk zelf koffie met een volautomaat koffiemachine

De beste espresso’s maak je met een piston machine. Maar deze zijn behoorlijk duur in de aanschaf. Daarnaast heb je nog een koffie maler nodig die de koffie perfect maalt. Dit is nog eens een behoorlijke aanslag op de portemonnee. Tegenwoordig heb je genoeg aan een volautomaat koffiemachine voor de fractie van de prijs van een espressomachine met een piston. De kwaliteit van de koffie komt heel dicht in de buurt van zo’n dure espressomachine die ook nog eens duur in onderhoud is. De volautomaat koffiemachine neemt al het werk uit handen en met een druk op de knop geniet je van een perfecte espresso op de zondag ochtend.

Koffiemachine


Severin S2 + KV 8021 Volautomaat koffiemachine
Grijs

Morgen in huis? OnlinePakhuis!

Koffiemachine 

Severin S2 + KV 8021 Volautomaat koffiemachine Zwart

Nu extra scherp geprijsd!

Koffiemachine 

Severin S2 + KV 8021 Volautomaat koffiemachine Rood

Makkelijk online bestellen? OnlinePakhuis!

Koffiemachine met cups

Tegenwoordig zijn de koffiemachines met cups niet meer weg te denken. Deze koffiemachines maken gebruik van cups waar de koffie luchtdicht in verpakt zit. Het voordeel van deze soort koffiemachine is dat je makkelijk en snel een bak koffie zet voor één persoon. Daarnaast blijft de koffie door de verpakking altijd vers en vol aroma. Een klein nadeel van deze koffiemachine is de kosten per bak koffie. Voor een koffie liefhebber is het belangrijk om zich af te vragen wat de kosten zijn per kop. De gemiddelde prijs van een cup voor dit soort koffiemachine ligt rond de €0.30 per bak koffie. De gemiddelde prijs per bak koffie voor een koffiemachine die zelf de koffie maalt ligt rond de €0.08. Dus maak een goede afweging in aanschaf prijs van de koffiemachine en het verbruik per kop. Want voor een echte koffie fanaat is de volautomaat koffiemachine op de lange termijn goedkoper.

Budget koffiemachine met pads

Sinds Philips en Douwe egberts met de Senseo koffiemachine op de markt kwam is het gemak van  het zetten van een bak koffie met een koffiemachine een stuk verbeterd. De prijs van deze koffiemachine is ook een stuk aangenamer dan bijvoorbeeld een volautomaat koffiemachine. Wel moet men letten op het goed verpakken van de koffiepads die in de koffiemachine gaan. De aroma en smaak van koffie vervliegt namelijk als deze met lucht in contact komt. De Koffiemachine met pads is dus een makkelijke en vooral snelle manier om te genieten van een goede bak koffie in de ochtend.

Nog niet helemaal overtuigd van de koffiemachine? Neem een kijkje op de productpagina van de koffiemachines!

Of neem een kijkje op het blog over de keukenmachine of authentieke houten snijplank!

Klik hier om terug te gaan naar de blogpagina!