Hippe fietstassen? Bestaan ze?

Hippe fietstassen

 

Het is zo herkenbaar, een keurige man op leeftijd, rechtop fietsend en aan zijn bagage drager een nog nettere grijs/zwarte dubbele fietstas. Volgens mij een beeld die de meeste mensen voor ogen krijgen zodra het onderwerp fietstassen aan bod komt. Maar tegenwoordig is het echt niet meer zo dat een fietstas een saaie grijze of zwarte kleur moet hebben, nee veel fabrikanten van fietstassen hebben een groot aanbod aan hippe fietstassen die de boel een heel stuk opvrolijken. Hippe fietstassen met prints van een koe tot aan hippe fietstassen die vrolijk gekleurde bloemen op de zijkant hebben staan. Een fietstas is tegenwoordig niet alleen handig maar ook zeker hip!

Maar welke fabrikanten zijn nou het meest geliefd bij de mensen? Deze heb ik voor u op een rijtje gezet. Kijk bijvoorbeeld bij de volgende hippe fietstassen! Vrolijkt de boel toch een heel stuk op of niet?

 Lief! fietstas L

 

Willex fietstas red flower

 Niet verkeerd Muis

 Basil_fietstas_babushka

 Niet_verkeerd_fietstas_koe

 

Lief! Fietstassen

Een van de best verkopende fietstassen worden gemaakt door Lief! Deze fietstassen zijn gemaakt van gerecycled canvas en zijn voorzien van allerlei gemakken zoals makkelijk te openen zijvakken en reflecterende patches zodat u extra opvalt in het donker. Ook zijn deze hippe fietstassen voorzien van kunstlederen details en fleurig gekleurde patches. In de hippe fietstassen van lief kan je een heleboel spullen, makkelijk met je meenemen. Dit komt door de ruime inhoud van deze hippe fietstassen van 38 liter of 18 liter. Niet alleen makkelijk dus maar je mag ook zeker gezien worden met deze hippe fietstassen van Lief! Neem een kijkje door op de volgende afbeeldingen te drukken naar het assortiment hippe fietstassen van Lief! Ik heb er voor het gemak ook de schoudertas van Lief! Bijgevoegd.

 Lief_fietstas_L

Lief! Fietstas L

 Lief_fietstas_S

Lief! Fietstas S

 Lief_schoudertas

Lief! schoudertas

 

Niet verkeerd fietstassen

De hippe fietstassen van Niet verkeerd zijn oer-Hollandse toppers met uiteenlopende prints van dieren en objecten. Hoe Hollands kan je maken? Een fietstas met een print van een koe op je fiets!? De hippe fietstassen van niet verkeerd zijn stevig en voorzien van een  extra reflecterende patch zodat je ook in de nacht opvalt! Alle tassen van Niet verkeerd zijn ruim en handig in gebruik. De fietstas is makkelijk te sluiten door de handige klip sluiting en de boodschappen kunnen er makkelijk in. Dit allemaal krijg je ook nog eens  voor een lekker Hollands prijsje! Dus neem een kijkje bij de hippe fietstassen van Niet verkeerd!  

 Niet_verkeerd_fietstas_koe

 

 Niet_verkeerd_fietstas_kikker  Niet_verkeerd_fietstas_grachtenpand  Niet_verkeerd_fietstas_muis  Niet_verkeerd_fietstas_koevlek

 

Basil fietstassen

Ook een topper onder de hippe fietstassen zijn de fietstassen van Basil. Een fabrikant die zich heeft bewezen op deze markt en levert al jaren enkel hoge kwaliteit hippe fietstassen. Ze zijn makkelijk te monteren op uw bagagedrager en kunnen tot wel 5 kilogram per tas dragen. Dus kiest je voor een dubbele fietstas van Basil dan kun je tot wel 10 Kilogram met je fiets. Handig dus! Nooit meer met boodschappen tassen aan je stuur zwengelend de straat op. Nee kies de veilige en zeker zo hippe optie en kies voor een hippe fietstas van Basil!

 Basil_fietstas__bloom_blauw  Basil_fietstas__blossom

Basil_fietstas_babushka

 Basil_fietstas__utility_canvas
Hippe fietstassen Basil Hippe fietstassen Basil

Hippe fietstassen Basil

Hippe fietstassen Basil

U kunt de Basil fietstassen in een ruim assortiment verkrijgen bij OnlinePakhuis. Door de ruime keuze en de vele mogelijkheden zijn de Basil fietstassen een erg goede oplossing. De Basil fietstassen staan bekend om de praktische mogelijkheden die zij te bieden hebben. U kunt deze Basil fietstassen gemakkelijk aan uw fiets bevestigen. Het ruime assortiment Basil fietstassen zijn ook nog eens voorzien van een mooi design. De Basil fietstassen zijn dus zeker hip, functioneel en vooral erg praktisch. Met de Basil fietstassen bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Deze fietstassen zijn voorzien van het beste materiaal. Een zeer goed merk in veel verschillende soorten die u gemakkelijk kunt bestellen op OnlinePakhuis. Wanneer u op werkdagen voor 16.00 uur uw Basil fietstassen besteld, heeft u ze de volgende dag al in huis. Genoeg redenen om vandaag nog een keuze te maken uit het ruime assortiment van de Basil fietstassen.

Fastrider

Fastrider is ook een zeer goed merk fietstassen. De Fastrider is ook een zeer praktisch fietstas en u kunt hier gemakkelijk gebruik van maken. Er zijn zeer veel verschillende ontwerpen tassen te verkrijgen. De verschillende ontwerpen zorgen voor veel variatie zodat u altijd uw favoriete Fastrider kunt kiezen. Er zijn dubbele en enkele Fastrider fietstassen te verkrijgen in het assortiment van OnlinePakhuis. De fietstassen van Fastrider staan bekend om het trendy design, zeer handig, duurzaam en vooral erg mooi. Wanneer u op werkdagen voor 16.00 uur uw Fastrider besteld, heeft u hem de volgende dag al in huis. Neem snel een kijkje in het assortiment en bestel snel de fietstassen van Fastrider.

Ook voor andere merken fietstassen kunt u bij ons terecht! neem een kijkje op de hoofdpagina van fietstassen.

OnlinePakhuis heeft veer verschillende merken fietstassen, zoals:

Basil fietstassen
Brooks fietstassen
Cameo
De Poort fietstassen
Fastrider
Lief!
New looxs
Niet verkeerd
Urban
Willex fietstassen
Cordo

Klik hier om terug te gaan naar de blogpagina!

Auteur: OnlinePakhuis