Vetsak - Fatsak heet tegenwoordig Vetsak

Vetsak - Fatsak heet vanaf nu Vetsak!

Populaire Fatsak zitzakken op OnlinePakhuis!

Fatsak zitzak Fatsak zitzak Fatsak zitzak Fatsak zitzak

        VetSak Cherry

       VetSak Chocolate

       VetSak Blue Berry

            VetSak Steel

Bekijk ook ons gehele assortiment aan Vetsak zitzakken!

Stel je eens voor, je hebt een lange dag achter de rug op het werk. Vervolgens een tijd jezelf geërgerd aan de niet zo soepel lopende infrastructuur tijdens het spitsuur, boodschappen gedaan, snel door naar huis, koken, eten, afwas, sporten, douchen, kinderen op bed (als u die heeft) en dan ineens rust…….. Plof! op je Vetsak zitzak.

 

Oprichting

In 2007 wordt Vetsak inc opgericht door de ontwerper Ryan Buda. Het bedrijf vestigt zich in het hartje van Kaapstad Zuid-Afrika. Sinds die tijd worden de Fatsak zitzakken door de Vetsak medewerkers met de hand gefabriceerd. Dit gebeurt allemaal in het oudste gedeelte van de stad, het Woodstock district. De fabricage van de Fatsak zitzak wordt vanaf het begin op een milieuvriendelijke manier gedaan. Ook de medewerkers hebben uitstekende werkomgeving bij Vetsak. Vetsak groeit vanaf het begin op een razend tempo en is op weg om de wereld over te nemen op gebied van comfortabele zitzakken en meubilair.

 

Ontwerp

Het vernieuwende ontwerp is anders dan andere zitzakken. In plaats van de standaard EPS parel vulling wordt er bij de fabricage van de Vetsak speciale foam vulling gebruikt die zich aanpast en aansluit aan je lichaam. Dit biedt een ongekend gevoel van comfort op. De hoezen zijn in vele verschillende stoffen verkrijgbaar. Maar de absolute topper is toch wel de Vetsak Flokati. De hoes van de Vetsak Flokati wordt gemaakt van de Flokati stof. Deze stof wordt handgemaakt volgens de oude traditie van de Vlachen ook wel de Walachen genoemd. Deze minderheidsvolken wonen in het Pindosgebergte. De flokatistof wordt gemaakt van schapenwol en vervolgens in ijs koud water van een hard stromende rivier gelegd om de kenmerkende zachte fluffige stof te krijgen. De hoes van alle Vetsak zitzakken zijn uitwasbaar  in de wasmachine. Vetsak garandeert daarentegen ook nog dat de hoes tot 30.000 keer uit te wassen zijn.  Dit verzekerd de garantie tot 5 jaar.

 

Suggesties

Vetsak FS1000

Fatsak FS1000 Flokati

De Vetsak FS1000 is in vele kleuren en soorten te verkrijgen. Vetsak FS1000 flokati is toch wel het parade paardje van Vetsak. Deze loungekussens zijn zo groot dat u er volledig in kan wegzakken. Het is een gevoel alsof je in een bad van zachtheid gaat liggen. Anders kan ik het niet verwoorden. De Vetsak zorgt ervoor dat je jezelf in een korte tijd volledig nieuwe energie in blaast. De afmetingen van de Vetsak FS1000 Flokati zijn 140 cm in omtrek en 90 cm hoog. Het gewicht van de Vetsak FS1000 Flokati is 31 kilogram. De inhoud van de Vetsak FS1000 is 1000 Liter. De Vetsak FS1000 Flokati is echt een top toevoeging aan je interieur!. 

 

 

Vetsak FS600

Fatsak FS600 Flokati Cream

 

De Vetsak FS600 heeft een 600 Liter inhoud met de speciale foam. De Vetsak FS600 is iets kleiner dan de Vetsak FS1000 met afmetingen van 110 cm omtrek en 70 cm in de hoogte. Hoewel deze Vetsak iets kleiner is dan zijn grotere broer doet hij zeker niet onder van andere zitzakken. De Vetsak FS600 is in verschillende stoffen verkrijgbaar. Onder andere flokati en Cord-velours.

 

Klik hier om terug te gaan naar de blogpagina!

Auteur: