BK pannen

BK pannen

BK pannen bestel ze hier!
U heeft al een BK koekenpan voor
de ACTIE prijs van €20,62!
OnlinePakhuis!

BK pannen

BK pannen zijn de oplossing voor mensen die eenmalig een investering willen doen in pannen die vervolgens jaren meegaan. BK pannen, geen kromgetrokken bodem meer waardoor de olie of boter naar de rand vloeit en vervolgens je eten op het droge gedeelte aanbakt. BK pannen, de pan die heet blijft als je het product in de pan legt door de dikke bodem. BK pannen, de pannenset met een antiaanbaklaag zonder het giftige PFOA (Teflon). Nee de tijden van frustratie tijdens het koken zijn voorbij als je kiest voor de kwaliteit pannenset van BK pannen met de speciale reliëf bodem antiaanbaklaag voor gezonder koken! Lees in dit artikel meer over de voordelen van BK pannen.

De populairste BK pannen en pannenset op OnlinePakhuis:

BK pannen BK pannen BK pannen BK pannen
Bk pannen
LAGE verzendkosten
OnlinePakhuis!
 BK pannen  bestel hem voor de ACTIE prijs van €20,62!
OnlinePakhuis!
 BK pannen  makkelijk besteld en zo in huis! OnlinePakhuis! BK pannen vindt je op
OnlinePakhuis!

 

BK pannenBK pannen, antiaanbaklaag zonder giftige stoffen (PFOA)

BK pannen genoemd in dit artikel zijn voorzien van een speciale reliëf bodem antiaanbaklaag zonder gebruik te maken van het giftige PFOA bindmiddel in Teflon antiaanbaklaag. Deze antiaanbaklaag is verboden vanaf 2015 maar zit in meer pannen dan je denkt, Tefal bijvoorbeeld. De antiaanbaklaag met PFOA wordt giftig zodra het een temperatuur bereikt van 260 graden. Dit gebeurt vaker dan je denkt en dagelijks krijg je giftige stoffen binnen tijdens het koken. Dit is het aanbakken van je eten niet echt waard denk ik. BK pannen hebben een speciale reliëf bodem antiaanbaklaag die ervoor zorgt dat de olie of boter perfect wordt verdeeld in de pan zodat je niet teveel vetten tijdens het bakken hoeft te gebruiken. De pannenset van BK pannen is dus de juiste keus als je gezond en verantwoord wilt koken.

BK pannen, geschikt voor alle warmtebronnen, vaatwasser en oven

De pannenset van BK pannen zijn geschikt voor alle warmte bronnen en zijn bovendien geschikt voor de vaatwasser. BK pannen zijn voorzien van een Tri-ply  constructie. De constructie van de BK pannen bestaat uit een buiten laag van roestvrij staal, een binnenlaag van roestvrij edelstaal en tussen deze twee buitenlagen een laag versmolten aluminium. Door deze constructie zijn de BK pannen ook geschikt om in de oven te schuiven. Ideaal  dus voor de meest BK pannenuiteenlopende gerechten! Tevens zorgt de Tri-ply constructie dat de BK pannen snel warm worden en dat de pan niet kromt trekt bij hoge temperaturen. Let alleen altijd op dat u de BK pannen na gebruik niet direct koud spoelt wat kromtrekken versterkt. Maar dat is bij alle pannensets die u gebruikt van toepassing.

BK pannen, een stukje historie in huis

BK pannen worden al sinds 1851 geproduceerd. Opgezet door Hendrik Berk was het bedrijf aan de start voornamelijk producent van kookgerei voor het leger. Door deze grote opdrachten zijn BK pannen in vogelvlucht uitgegroeid tot een van de grootste kookgerei producent van het land. De BK pannen en pannenset zijn nooit aan de kwaliteit en vakmanschap verloren en worden tot op de dag van vandaag op deze wijze geproduceerd.  Met de BK pannen weet je dat je kwaliteit in huis haalt zonder giftige PFOA antiaanbaklaag. Deze pannenset zijn dus de juiste investering waar jaren kook plezier aan kan hebben.

Nog niet helemaal overtuigd van de pannenset van BK pannen? Bekijk de productpagina van BK pannen en laat u overtuigen van de voordelen van BK pannen! Er zijn nog veel meer mogelijke spullen en producten voor in de keuken te verkrijgen bij OnlinePakhuis. Al deze spullen, waaronder de BK pannen, zijn voorzien van top kwaliteit. Deze producten zoals de BK pannen en de houten snijplank zijn zeer goede producten die zelfs in de horeca gebruikt worden. De BK pannen zijn te verkrijgen in een ruim assortiment met zeer veel mogelijkheden. U kunt heerlijk eten klaarmaken met de BK pannen. U kunt in dit blog artikel alles lezen over deze bijzondere en fijne pannen. Een goede oplossing wanneer u het hebt gehad met slechte pannen en een slechte anti-aanbaklaag. De BK pannen zijn perfect te combineren met deze handige vleestang. De vleestang is met één hand te gebruiken en van RVS materiaal.

U kunt de BK pannen in verschillende sets of los bestellen bij OnlinePakhuis. Voor het optimale gemak kunt u gebruik maken van deze pannen. U hoeft niet telkens nieuwe pannen te kopen. De BK pannen gaan lang mee en dat verschil zult u zeker merken. Overigens zien de BK pannen er erg mooi uit. De uitstraling geeft al weg dat de BK pannen een goede kwaliteit hebben.

Voor meer informatie over keuken benodigdheden kijk ook eens bij de Karmel houten snijplank.

Klik hier om terug te gaan naar de blogpagina!

 

Auteur: OnlinePakhuis

Bestel bij OnlinePakhuis snel de BK pannen.