Autostoel met isofix bevestiging, veiligste uit de test

AutostoelAutostoel met isofix bevestiging

De veiligheid van uw kind staat voorop. De keuze aan veilige autostoeltjes is groot. De vraag die je je stelt is dan ook wat de veiligste autostoeltjes zijn. Het antwoord is simpel. Een autostoel met Isofix bevestiging. Autostoel tests van onder andere ANWB en de consumentenbond tonen aan dat een autostoel met Isofix bevestiging veiliger zijn dan autostoeltjes met een gordelbevestiging. Neem dus de veilige keuze voor uw kind en kies een autostoel van Besafe met Isofix bevestiging.

 

Autostoel 

Besafe Izi Kid ISize Black Cap Autostoel

Makkelijk en snel besteld? OnlinePakhuis!

Autostoel 

Besafe Izi Kid ISize Dark Grey/Grey Autostoel

Scherpe en concurrerende prijs? OnlinePakhuis!

Autostoel 

Besafe Izi Combi X3 ISOFIX Black Cap Autostoel

Volg je pakket met Track&Trace! OnlinePakhuis!

                                          

                                                Besafe Isofix autostoel

Autostoel

De Besafe autostoel met Isofix bevestiging blinkt uit op het gebied van veiligheid en comfort voor uw kind. De Isofix bevestiging op de autostoel wordt direct bevestigd op een vast deel van de auto. Het op deze manier bevestigen van de autostoel biedt een groot voordeel op de traditionele bevestiging van de autostoel via de autogordel. De speling op de autostoel wordt hierdoor vele mate minder. Tevens hebben de autostoeltjes van Besafe een side impact protection systeem met zijwanden gevuld met EPS materiaal. Een ongeluk van de zijkant wordt dus een heel stuk veiliger als je een autostoel van Besafe gebruikt voor uw kind. De autostoel is tevens laag in gewicht, makkelijk te vervoeren en heel comfortabel dankzij een hoge zitting en veel beenruimte. Het is dus makkelijk voor uw kind om lekker weg te dommelen in een autostoel van Besafe.

 

Isofix autostoel bevestigen

Autostoel

De Besafe Isofix bevestiging is makkelijk te bevestigen in de auto. De autostoel wordt met een isofix bevestiging tegen de rijrichting bevestigd. Uit onderzoek van Volvo is gebleken de kans op hoofdletsel bij een ongeluk 8% is. Is de autostoel andersom bevestigd kan dit uitkomen op 40%! Een uitzonderlijk verschil dus! Ook zorgt de Isofix bevestiging op de autostoel de kans op verkeerd bevestigen kleiner.

Let er wel op dat de Isofix bevestiging op de autostoel alleen gebruikt kan worden met nieuwere auto’s. Tegenwoordig is een isofix bevestiging is namelijk verplicht op auto’s, maar oudere auto’s kunnen deze bevestiging niet hebben. Kijk dus altijd even op de site van uw auto fabrikant of deze isofix bevestiging aanwezig is op uw auto!

Autostoel zonder Isofix aansluiting

De autostoelen met isofix aansluiting van Besafe zijn ook te gebruiken met een gordel bevestiging. Ook Besafe biedt autostoeltjes aan met alleen autogordel bevestiging. Deze autostoelen zijn aan te sluiten in elke auto, dus ook oudere auto’s zonder de tegenwoordig verplichte Isofix aansluiting. Deze autostoelen kunnen in beide rijrichtingen worden bevestigd en zijn voorzien van extra veiligheid aspecten.  Zo heeft de Besafe izi up X3 FIX Dark Grey/Grey een uniek draaisysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de autostoel wegdraait van een ongeluk. Dit waarborgt extra veiligheid voor uw kind.

 Autostoel  Autostoel  Autostoel

 

Ook voor vele accessoires en opties zit u met een Besafe kinderstoeltje goed. Neem een kijkje op de pagina met accessoires voor de Besafe kinderstoeltjes..

Nog niet helemaal overtuigd van de Besafe autostoel op OnlinePakhuis? neem een kijkje op de productpagina van de Besafe autostoeltjes! Of de productpagina van de Buggy's & kinderwagens.

klik hier om terug te gaan naar de blogpagina!

 

auteur: onlinepakhuis